Αφροδίτη F.C: Την πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσε η διοίκηση της Αφροδίτη F.C Γεροσκήπου 2015 στον Κώστα Σωκράτους, αφού αναγνώρισε την περσινή καλή πορεία της ομάδας κρατώντας τον έμπειρο τεχνικό και στην φετινή σεζόν στο πηδάλιο. Πέρασε όμως ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά ενισχύοντας το ποδοσφαιρικό team  με την έλευση του Στέλιου Στυλιανού..

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της η Αφροδίτη F.C έχει αρχίσει το προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά ελπίζοντας στην ομαλή λειτουργία του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση του στους αγωνιστικούς χώρους .

Η ομάδα προγραμματισμού τρέχει για ανανεώσεις παικτών αλλά και νέες μεταγραφές ούτως ώστε ο Σύλλογος μας να παρουσιαστεί  δυνατός και  ανταγωνιστικός στη νέα χρονιά, εκπληρώνοντας τούς υψηλούς στόχους πού θέσαμε, αναφέρει σχετικά.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ομάδα και βέβαια τον πρώτο λόγο έχει ο κ. Σωκράτους σε συνεργασία με την διοίκηση.

Να ευχηθούμε κάθε επιτυχία στους στόχους που έθεσε η ομάδα, να ευχαριστήσουμε την διοίκηση για την περσινή εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και να εκφράσουμε την ετοιμότητα μας για μια ακόμα χρονιά να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας προβάλλοντας την μέσα από την πλατφόρμα του www.citysportcy.com.

Advertising

If you wish to advertise on CitySportCY.com, please fill out the form below.